de workshops locaties nieuws links

  

T. 06 - 23 33 89 68
073 - 5516676

 

overzicht alle workshops & data

Prijs
  • 90,00 EUR incl. materialen en consumpties.
  • 12,30 EUR toeslag bij 15 gram zilverklei of 24,60 EUR bij 20 gram, ter plekke bij te betalen.
  • Voor de lunch kunnen we gratis een tosti voor je maken. Maar je mag natuurlijk ook je eigen lunchpakketje meenemen.
Locatie

Atelier Non!Soesa
Hoogstraat 36A
5271 SW Sint Michielsgestel
routebeschrijving

 

 

 

 

   
 

 

verrassend kleurrijke resultaten!

In deze workshop laten we je kennismaken met de veelzijdigheid van P2 Jelly Acrylhars (UV-resin) in combinatie met zilverklei . Sterker dan glas, krasvrij en werkelijk met alles te combineren! Een geweldig materiaal dat je glashelder kunt gebruiken maar ook kunt combineren met kleurpigmenten en waar je van alles en nog wat in kunt vereeuwigen...

Resin is verkrijgbaar in diverse vormen. Het is een glasheldere gel (vloeibaar plastic) die na korte tijd onder UV-licht volledig uithard. De hars is na uitharding zo sterk dat het perfect in sieraden te verwerken is. Door toevoeging van kleurpigmenten (vloeibaar of in poedervorm) zijn frisse transparante of opake tinten te mengen die een prachtig moderne uitstraling aan het sieraad geven.

Als je de hars in transparante vorm gebruikt is het mogelijk om accessoires in de hars op te nemen, zoals (gedroogde) bloemetjes, sterretjes, zilverdraad of gruis, zirkonia's of persoonlijke items zoals een melktandje of plukje haar. Neem eventuele items die je wilt verwerken in je zilverklei sieraad met hars op de dag van de workshop mee.

In de ochtenduren gaan we de basis met zilverklei van Art Clay Silver maken, die we na de lunch gaan afwerken met acrylhars. Je sieraad is na afloop van de workshop klaar om met trots gedragen te worden! Een toppertje!!

In deze workshop heb je 10 gram zilverklei ter beschikking. Wil je een extra grote hanger of ring maken of meerdere sieraden, kies dan voor de workshop met 15 of 20 gram klei.