de workshops locatie nieuws links

   

 

bel voor info
073 - 551 66 76
06 - 23 33 89 68

 

  • Attentie: om gezondheidsredenen zijn er momenteel geen workshops gepland.

overzicht alle workshops & data

Prijs
  • 80,00 EUR per persoon incl. 10 gram zilverklei en consumpties.
    Fournituren en zirkonia zijn niet bij de prijs inbegrepen.
    Voor de lunch kunnen we gratis een tosti voor je maken. Maar je mag natuurlijk ook je eigen lunchpakketje meenemen. Voor groepen kunnen wij in overleg tegen meerprijs de lunch verzorgen.
  • 11,50 EUR toeslag als je met 15 gram in plaats van 10 gram zilverklei wilt werken. Dit kan ter plekke bepaald worden.
Locatie

Atelier Non!Soesa
Hoogstraat 36A
5271 SW Sint Michielsgestel

(vlakbij Den Bosch - Noord Brabant)

routebeschrijving

 

leuk als creatief Moeder Dochter uitje of vriendinnendag!

 

Art Clay Silver Zilverklei Workshop - hele dag
maak je zelf ontworpen zilveren sieraad met Art Clay Silver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met zilverklei van Art Clay™ Silver is het mogelijk om ook zonder een cursus edelsmeden in korte tijd een prachtig sieraad van fijnzilver te maken.

Deze uitgebreide zilverklei workshop is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Met name wordt aandacht besteed aan de specifieke technieken om zelf een ring te maken. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een eigen ontwerp hanger, broche, kralen (Pandora-style) of een paar oorbellen te maken.

Na de kennismaking en algemene informatie over de mogelijkheden van zilverklei van Art Clay™ Silver, krijg je de gelegenheid om eens lekker in de boeken te neuzen en de vitrines te bekijken om inspiratie op te doen. Vervolgens begin je te oefenen met gewone DAS klei. Hierdoor krijg je alvast een idee wat je met 10 gram zilverklei kunt maken, doorloop je alle stappen al een keer, en kun je je eigen ontwerp op proef gaan uitwerken. Hierdoor ga je daarna zelfverzekerd van start met het echte zilver!

Nadat je zilverklei sieraad is gevormd, gedroogd en geschuurd wordt het afgebakken in een professionele oven. Dit hele bakproces neemt ongeveer een kwartiertje in beslag. Overigens besteden wij tijdens de workshop ook ruimschoots aandacht aan het afbakken van zilverklei op het gasfornuis, waardoor het mogelijk is om ook thuis met zilverklei te werken. Tot slot ga je je sieraad borstelen en polijsten. Het resultaat is een 99,9% zilveren sieraad dat je meteen met trots kunt dragen.

De 10 gram zilverklei is ruim voldoende voor het maken van een ring, hanger of een paar oorbellen. Blijkt uit je proefontwerp dat je meer zilverklei wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor een extra grote of brede ring, dan kun je dit ter plekke aanschaffen.

Naar wens verwerk je eventueel Zirkonia steentjes in de zilverklei.

Na afloop krijg je de uitgebreide informatie over het werken met zilverklei middels een formulier met een link mee naar huis, zodat je alles nog eens kunt nalezen.

Inclusief 10 gram zilverklei, gebruik gereedschappen, consumpties en informatielink. Exclusief eventuele fournituren (oorhaakjes 3,30 - oorstekers 3,40 - brochepin 7,95 e.d.) en zirkonia's (vanaf 1,45 euro).

Omdat het verzorgen van een lunch tijdrovend is en wij deze tijd liever besteden aan de begeleiding van de deelnemers, vragen wij je om zelf een lunchpakketje mee te nemen. Maar als je genoegen neemt met een cup-a-soupje en/of eenvoudige tosti (bruin/wit, kaas/hamkaas), dan maken wij dat graag gratis even voor je klaar in de pauze.Klik hier voor meer informatie

 


maak kennis met je instructeur

 

 


 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops, data en aanbiedingen?
Schrijf je dan hieronder in voor onze NIEUWSBRIEF