de workshops locatie nieuws links

 

bel voor info

T. 06 - 23 33 89 68
073 - 5516676


  • Attentie: om gezondheids-redenen zijn er momenteel geen workshops gepland.

overzicht alle workshops & data

Tijden

zaterdag: 13.00 - 16.00 uur
zondag: 10.00 - 13.00 uur

 

Prijs

55,00 EUR inclusief 7 gram zilverklei (6,95 euro extra als je met 10 gram zilverklei wilt werken)

 

Eventuele extra fournituren zoals oorhaakjes, oorstiften, brochespelden e.d., alsook het zetten van zirconia´s is niet bij de prijs inbegrepen.

Koffie/thee/fris is inbegrepen

Locatie

Atelier Non!Soesa
Hoogstraat 36A
5271 SW Sint Michielsgestel

vlakbij Den Bosch - Noord Brabant

routebeschrijving

 

 

 

 
print deze pagina

 

Art Clay Zilverklei workshop - halve dag
maak je zelf ontworpen zilveren sieraad van zilverklei

 

 

 
 

Met zilverklei van Art Clay™ Silver is het mogelijk om zonder een cursus edelsmeden in korte tijd een prachtig sieraad van fijnzilver te maken.
Deze workshop biedt een eerste kennismaking met het materiaal zilverklei
en de vele toepassingsmogelijkheden.
Wat kun je van Art Clay Silver maken tijdens deze workshop van een halve dag: een hanger, een paar oorbellen, kralen (Pandora-style)
of een Wrist Bead (zie foto middenboven). Bijkomende kosten voor de (bruin of zwart) lederen armband met magneetsluiting bedragen EUR 7,00. Ook is er de mogelijkheid om (tegen bijbetaling) zirconia's of natuurlijke stenen (zoals carnool, onyx, maansteen etc) in je sieraad te verwerken.

Wil je liever een ring helemaal naar eigen ontwerp maken, dan verwijzen we je naar de uitgebreide basisworkshop van een hele dag.

De verwerking van zilverklei biedt vele mogelijkheden, zoals uitrollen, kneden, stempelen of oxideren (voor een 'oud' zilver look).

Nadat je het sieraad hebt gevormd, gedroogd en geschuurd wordt het afgebakken in een professionele oven op 780° Celsius. Dit hele bakproces neemt maar een kwartiertje in beslag. Tot slot ga je het sieraad borstelen en polijsten. Het resultaat is een zuiver zilveren sieraad dat je meteen kunt dragen.

Je werkt naar eigen fantasie maar er is ook ruim voldoende inspiratiemateriaal aanwezig. Ook zijn er voldoende mallen en structuren aanwezig voor degenen die zichzelf minder creatief achten.

Ben je na de workshop enthousiast en zou je dit thuis ook willen doen? Dan is het goed om te weten dat de zilverklei ook op het gasfornuis of met een gasbrandertje afgebakken kan worden!

 

 

 
 

 

 

 

hierboven een korte YouTube impressie van het afwerken van de zilverklei sieraden

 

 
 

maak kennis met je instructeur

 
 


Deze workshop is ook leuk als creatief uitje ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag, of vriendinnendag!

 
 

 
 
 

 

 

 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops, data en aanbiedingen?
Schrijf je dan hieronder in voor onze NIEUWSBRIEF