de workshops locaties nieuws links

 

 

bel voor info
073 - 551 66 76
06 - 23 33 89 68

Waar

  • Atelier Sint-Michielsgestel, vlakbij Den Bosch (gratis parkeren op eigen terrein)
  • Bij u thuis of op locatie

klik hier voor de route

Prijs

op basis van minimaal 5 deelnemers:

OPTIE A: EUR 35,00 per persoon
OPTIE B: EUR 45,00 per persoon
OPTIE C: EUR 37,50 per persoon
OPTIE D: EUR 47,50 per persoon

(incl. consumpties koffie/thee/fris en iets lekkers bij de koffie)

Het atelier biedt plaats aan maximaal 12 personen

Op locatie prijs op aanvraag.

Niet alleen leuk voor vrijgezellenparty's,
maar ook voor

afscheid collega
jubilaris
verjaardagskado
vriendinnendag


 


zilveren jasseron armband met traditionele bedels of een zwart rubberkoord met Pandora-style kralen

Zoek je een exclusieve en waardevolle invulling voor een vrijgezellenfeest of afscheid van een collega,
dan voldoet deze workshop zeker aan de verwachtingen!

De workshop - Jullie worden ontvangen met een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Nadat we de aanstaande bruid hebben verklapt wat er staat te gebeuren, gaat iedereen aan de slag om met zilverklei van Art Clay Silver een puur zilveren bedel of kraal te maken die allemaal samen een fantastische armband vormen voor de aanstaande bruid, jarige job of collega. Een unieke blijvende herinnering aan het vrijgezellen uitje en aan de vriendschap. De aanstaande bruid gaat natuurlijk ook een bedel of een hanger van zilverklei maken.

Voor de vrijgezellenworkshops met zilverklei hebben we de volgende mogelijkheden:
A. iedereen maakt 1 kraal voor de aanstaande bruid. Tijdsduur ca. 2 uur. Kosten EUR 35,00 per persoon inclusief een zwart rubberkoord armband met zilveren sluiting.
B. iedereen maakt 1 kraal voor de aanstaande bruid, plus nog een kraal voor zichzelf. Tijdsduur ca. 3 uur. Kosten EUR 45,00 per persoon inclusief een zwart rubberkoord armband met zilveren sluiting.
C. iedereen maakt 1 traditionele bedel voor de aanstaande bruid. Tijdsduur ca. 2,5 uur. Kosten EUR 37,50 per persoon inclusief zilveren jasseron armband.
D. iedereen maakt 1 traditionele bedel voor de aanstaande bruid, plus nog een klein hangertje voor zichzelf. Tijdsduur ca. 3,5 uur. Kosten EUR 47,50 per persoon inclusief zilveren jasseron armband.

Willen jullie zelf nog wat lekkernijen meebrengen voor tijdens de workshop dan vinden wij dat prima. Wel vragen wij jullie de rommeltjes naderhand ook weer mee te nemen.

Wat is Zilverklei - Zilverklei bestaat uit hele fijne zilverdeeltjes met een organisch bindmiddel en water, zodat het kneedbaar is en verwerkbaar als gewone klei. Nadat alle bedels en hangertjes gevormd zijn, wordt de zilverklei afgebakken in een professionele oven op een temperatuur van 780 graden Celsius. Tijdens het bakproces (duurt alles bij elkaar zo'n 20 minuten) verbrandt het bindmiddel en worden de zilverdeeltjes tot een geheel samengevoegd. Wat overblijft is een puur zilveren sieraad dat na borstelen en polijsten direct gedragen kan worden!

 

Wil je deze workshop boeken op een andere locatie of bij je thuis, neem dan contact op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.