de workshops locaties nieuws links

   

 

bel voor info
073 - 551 66 76
06 - 23 33 89 68

 

Data

  • donderdag 15 september t/m 13 oktober 2016
    van 10.00 tot 13.00 uur

 

Prijs
  • 205,00 EURO incl. 100 gram bronsklei, 100 gram koperklei en 100 gram staalklei bij minimaal 3 deelnemers. Extra materiaal kan eventueel tijdens de les worden aangeschaft.
Locatie

Atelier Non!Soesa
Hoogstraat 36A
5271 WV Sint Michielsgestel
(bij Den Bosch)

routebeschrijving

Stuur deze pagina naar vrienden!
Aan:
Email:
Afzender:
Email:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 
 

*klik hier voor workshops met metaalklei*

Cursus Meteor Clay metaalklei - 5 lessen
brons - koper - staal

 

 

 

 

 

 

 


Met deze cursus bieden wij je de gelegenheid om in vijf lessen kennis te maken met de diverse werkwijzen en stookmethodes van deze bijzondere metaalklei soorten.
Meteor Clay is verkrijgbaar in de varianten brons, koper en staal. Deze metaalkleisoorten kunnen tevens met elkaar worden gecombineerd.
In het cursusgeld is 100 gram bronsklei, 100 gram koperklei en 100 gram staalklei begrepen. Extra klei kan natuurlijk worden aangeschaft.

De cursus is vooral toegespitst op het leerproces. Een kennismaking met metaalklei, technieken, combinaties van metalen, het stookproces en de afwerking van je sieraden.
We behandelen diverse technieken zoals inlay, onlay en overlay en holle vormen.
Daarnaast krijg je informatie over het maken van Canes en de Mokume Gane techniek, waarbij verschillende metaalklei soorten in hetzelfde sieraad worden verwerkt.
De werkstukken worden tussen de lessen afgebakken in onze professionele ovens. Tijdens de cursus werk je met onze gereedschappen.


Wil je deze metaalklei soorten thuis gaan gebruiken, dan dien je over een programmeerbare professionele oven te beschikken.
Ook is het mogelijk om de werkstukken tegen vergoeding in onze ovens te laten afbakken.

klik hier voor een impressie werk van Otteline Tuitel

 


 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops, data en aanbiedingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze NIEUWSBRIEF